Another initiative: Dutch Agri Food Week (in Dutch)

Dutch Agri Food Week

De allereerste Dutch Agri Food Week wordt gehouden van 12 tot en met 20 oktober. Tijdens deze week delen partijen uit de agrifoodsector hun enthousiasme, kennis en kunde. Professionals en consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie zijn van harte welkom.

Tijdens de Dutch Agri Food Week laten bedrijven uit de sector zien hoe zij samenwerken aan een oplossing voor het wereldwijde voedselvraagstuk. Binnen deze productieve, innovatieve en internationale sector zijn bovendien volop kansen voor hen die willen studeren, werken, ondernemen en investeren.

Als partner van de Dutch Agri Food Week én als internationaal leidende bank in food en agri ondersteunt de Rabobank haar klanten. Dit doet zij door hen toegang te geven tot financiering, kennis en onze netwerken.

De Dutch Agri Food Week wordt op 12 oktober officieel geopend tijdens de Food Valley Expo en vindt plaats op diverse locaties:

  • Food Valley Expo, 12 en 13 oktober, Wageningen
  • Westland en Oostland Event, 15 oktober
  • AgriFood Capital, 15 tot en met 20 oktober, Noordoost-Brabant
  • Brightlands Greenport Venlo, 14 tot en met 16 oktober

Bekijk het volledige programma op Dutchagrifoodweek.nl